lesboeken_01 lesboeken_02 lesboeken_03 lesboeken_04

Kleding maken / Naaicursus

U heeft nog van alles in de kast liggen wat nooit afgemaakt is of u komt nooit door al het verstelwerk heen? Uw werkstuk "mislukt" nogal eens?
U weet niet hoe te beginnen met zo'n ingewikkeld patroon of u vindt de beschrijving erg moeilijk te lezen? Voor dit alles biedt een naaicursus uitkomst.
Afhankelijk van uw vaardigheid wordt de moeilijkheidsgraad van een patroon samen met u gekozen en vervaardigd.

U kunt op elke gewenste datum beginnen, dus u bent niet gebonden aan een seizoen. De inschrijving is voor onbepaalde tijd. Er geldt een opzegtermijn van
1 maand.

U mag op uw eigen naaimachine werken maar er zijn ook machines in het leslokaal aanwezig.

De cursussen worden gegeven voor groepen van maximaal 6 personen. Er wordt les gegeven in een moderne lesruimte met veel licht. De lessen zijn ‘s morgens,
‘s middags en ‘s avonds, 1 keer per week gedurende 2 uur.

Tijdens de naailessen leert u zelfstandig op uw eigen niveau een kledingstuk maken naar uw wensen. U kunt nu precies dát kledingstuk maken wat u graag zou willen hebben en dit passend maken op uw lichaam.

Bij het in elkaar zetten van de kleding komen een aantal vaardigheden aan de orde die steeds terug komen. Wij helpen u deze vaardigheden te doorzien, hierdoor doet u snel ervaring op. Natuurlijk is er ook ruimte voor uw specifieke vragen.

Op deze manier krijgt u meer inzicht over hoe kleding in elkaar zit en leert u sneller zelfstandiger te werken. Daarnaast kunt u een basiskennis opbouwen van goed passende patronen.

Bij het maken van de kleding is er speciaal aandacht voor moeilijke onderdelen, zoals het inzetten van een blinde rits, het maken van een paspelzak, een zak in de zijnaad of een reverskraag.

Natuurlijk kunt u ook iets anders dan kleding naaien. Bijvoorbeeld een boxkleed of draagzak voor uw baby of kussens voor uw interieur.

Omdat iedereen aan zijn eigen werkstuk werkt, kunnen verschillende niveaus in één les naast elkaar werken.

In de maanden juli en augustus is er geen les.

Inbegrepen in de kosten:
- gebruik van naaimachines en lockmachine.
- koffie en thee.

Contactgegevens

Modevakschool Ria
Wemeldingse Zandweg 10
4421ND Kapelle
0113 268197

www.modevakschoolria.nl

 

Disclaimer

In deze disclaimer wordt verstaan onder:
de webpagina: iedere webpagina waarin de uitgever een hyperlink naar deze disclaimer opneemt met de intentie deze disclaimer daarop te laten gelden;
de uitgever: de bevoegde uitgever van de webpagina;

Lees meer