lesboeken_01 lesboeken_02 lesboeken_03 lesboeken_04

Voor wie is patroontekenen bedoeld:

Als u in de winkel niet kunt vinden wat u zoekt of het past nooit goed: u hebt een moeilijk figuur, kort of lang, corpulent of superslank, dan is goed passende kleding niet gemakkelijk te vinden.
Of u wilt zich onderscheidend kleden, iets veranderen aan patronen, een mooi plaatje omzetten naar een passend patroon, dan is het leren tekenen het juiste middel.

Begincursus patroontekenen en techniek:

Als u zelf u kleding wilt maken of vermaken is het handig als u kunt patroontekenen. U leert vanaf beginnersniveau hoe u de regels van het patroontekenen goed toepast.
Straks kunt u nauwkeurig de maten opnemen en ze vervolgens geheel vertalen naar een correcte tekening. Eén ding is zeker: wanneer u uw eigen patronen kunt ontwerpen bent u verzekerd van een uniek kledingstuk! Hoe beter u de basisprincipes beheerst, hoe meer ideeën u krijgt om te variëren. Niets is te gek, alles is mogelijk!
Tot de examenstukken hoort een jurk, rok, broek en blouse. Als techniek verschillende naden en enkele zakken en splitten.

U kunt deze opleidingen afsluiten met een examen en daarbij behorend diploma volgens de methode van het Instituut Cuppens-Geurs, maar dit is NIET verplicht.

Contactgegevens

Modevakschool Ria
Wemeldingse Zandweg 10
4421ND Kapelle
0113 268197

www.modevakschoolria.nl

 

Disclaimer

In deze disclaimer wordt verstaan onder:
de webpagina: iedere webpagina waarin de uitgever een hyperlink naar deze disclaimer opneemt met de intentie deze disclaimer daarop te laten gelden;
de uitgever: de bevoegde uitgever van de webpagina;

Lees meer